Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Twin Properties

Nieuwpoort is een badplaats en stad aan de Vlaamse Kust. Hier mondt de rivier de Ijzer via de Ganzenpoot uit in de Noordzee.

Deze badplaats heeft zijn eigen dijk, zeerepduinen en strand. Het strand is de ideale plaats om te vertoeven. Zowel voor kinderen als voor volwassenen is er hier altijd wat te beleven.

In Nieuwpoort kunt u ook genieten van een heerlijk dagje shoppen. De Albert I-laan en Lombardsijdestraat in Nieuwpoort-Bad kunnen ieders hartje wel bekoren. Houdt u het liever wat rustiger, dan zullen de centrumstraten in Nieuwpoort-stad tussen de Kaai en het Marktplein u zeker bevallen.

Nieuwpoort biedt u ook een prachtige haven en prachtige natuurgebieden waar u een heerlijke wandeling kunt maken. Ook kunt u genieten van een heerlijk gastronomisch diner aan de Kaai in Nieuwpoort-stad en van verschillende cocktailbars op de dijk in Nieuwpoort bad.

Nieuwpoort biedt ook heel wat bezienswaardigheden, zoals het stadhuis gebouwd in 1922 en de Onze-Lieve-Vrouwekerk uit de jaren 20. Op het Marktplein in Nieuwpoort stad vindt u ook de Stadshalle met het 35m hoge belfort. Het belfort staat op de lijst van het Werelderfgoed van de UNESCO.

Het Koning Albert I-monument, opgetrokken in baksteen, houdt de herinnering aan alle slachtoffers van de Eerste Wereldoorlog levend.

Ook het standbeeld van Jan Fabre, ‘Searhing for Utopia’ kunt u bezichtigen op het Strand van Nieuwpoort.

 

Nieuwpoort is de ideale plaats voor uw belegging!