Je gebruikt een verouderde browser!

Update je browser om deze website correct te bekijken. Update mijn browser nu

×

Twin Properties

Twin Properties

Twin properties is gespecialiseerd in het aanbieden van betaalbare vakantieverblijven en diverse vastgoedinvesteringen, al dan niet aan zee. Met een gedreven en gepassioneerd team ontwikkelen wij op middellange en lange termijn vastgoed op een duurzame en rendabele manier. We verkopen, baten uit en wij herverkopen met respect voor de omgeving, overheden, medewerkers en partners. 

Onze visie

Wij zoeken telkens opnieuw de beste opportuniteiten en mogelijkheden om op lange termijn meerwaarde te creëren voor onze klanten, medewerkers, partners en de omgevingen waarin we actief zijn.

Ten aanzien van elke klant beschouwen we ons als partners in het brengen van investeringsgeluk. Ten aanzien van elke klant zien wij het als onze verantwoordelijkheid een langetermijnrelatie aan te gaan, die niet stopt bij de oplevering van het appartement of verkoop van het investeringsvastgoed. Daarbij wensen wij de klant zijn enige aanspreekpunt te zijn waarbij we de klant alles kunnen bieden naar wens: een fantastische vastgoedinvestering, een mooie patrimonium uitbouw, het veilige pensioen, de unieke belastingsbesparing, met daarbij algemeen vastgoedadvies, financieel advies en opvolging van A to Z. 

In de gemeentes, steden en regio's waar we projecten ontwikkelen en exploitaties uitbaten, willen we steeds met de lokale autoriteiten op een constructieve manier samenwerken. Het doel van deze samenwerking is een goede projectontwikkeling en duurzame exploitaties met langetermijnvisie die voor alle partijen toegevoegde waarde brengen. 

Twin Properties

Ons bedrijf werd in 1975 opgericht. De groep heeft meer dan 50 medewerkers en creëert daarnaast een indirecte tewerkstelling voor een veelvoud hiervan. 

Een greep uit onze projecten:

Holiday Suites Nieuwpoort

Nieuw Project: vakantieverblijven in Nieuwpoort voor (veel) minder dan 200.000 euro?

MEER INFORMATIE

Villa Emeline

Op zoek naar een tweede verblijf aan de Belgische kust?

MEER INFORMATIE

3 steengoede redenen om voor Twin Properties te kiezen

  • Scherpste prijzen aan de Belgische kust
  • Enkel Nieuwbouw
  • Begeleiding, opvolging en nazorg van onze klanten